Menu

Fall Out Boy

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 10 januari 2018 kl:18:30

*Obs! se nedan text om personliga biljetter.

FALL OUT BOY SLÄPPER ALBUM - STOCKHOLM BLIR ETT AV TRE STOPP FÖR EXKLUSIV TURNÉ!

Fall Out Boy är ett av 00-talets allra viktigaste och största band. Så är det bara. Hundratals miljoner streams och views, priser, listettor och utsålda turnéer världen över. Snart släpper Illinois-bandet det efterlängtade sjunde albumet Mania - och i samband gör bandet en Sverige-exklusiv och intim konsert på Debaser Strand i Stockholm, den 10 januari. En av TRE konserter i hela Europa...

Det är svårare att hitta någon som INTE hört eller hört talas om Fall Out Boy än tvärtom. Det är ett band som satt sitt permanenta fotavtryck rakt över musikhistorien - med hits som Centuries, My songs know what you did in the dark, Uma Thurman, Sugar, were going down och Thnks fr th Mmmrs. Bara de nämnda låtarna har närmare en miljard(!) streams på Spotify. Det säger en del.

Fall Out Boy har alltid gått sin egen väg. De har varit både banbrytande och stilbildande för en hel genre, som de hjälpt att forma - och ett soundtrack för miljontals musikälskande tonåringar från debutalbumet Take this to your grave från 2003 - fram till idag och det kommande albumet Mania.

Från det kommande albumet har singlarna Young and menace och Champion redan släppts och idag bjuder bandet på en sprillans ny singel i form av The last of the real ones - som nu finns ute på alla streamingtjänster!

I januari släpps albumet - och 10 januari står bandet på en svensk scen igen. Närmare bestämt Debaser Strand i Stockholm. Det blir en intim, svettig och (om vi kollar i spåkulan) en helt j*vla fantastisk konsert! Biljetterna lär gå åt fort när de släpps om en vecka...



Arena: Debaser Strand

Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart: kl 19.30

Åldersgräns: 18 år
(13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare).


Personliga biljetter
Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn kommer att stå på biljetterna (max 2 biljetter per köp vid ordinarie biljettsläpp). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller 2 biljetter kommer det att stå samma namn på bägge biljetter – i detta fall måste den andra personen i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna).

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig ID-handling, då ID kontroll kommer att ske vid inpasseringen. Personen vars namn som står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet.

Om du som förälder vill köpa biljetter till ditt barn (minst 18 år), måste användarkontot på Ticketmaster.se vara i barnets namn, så att rätt namn står på biljetten. Har du samma efternamn som barnet så räcker det dock med att efternamnet överensstämmer med barnets.

Det namn som är registrerat på Ticketmaster, och som används vid köpet, är det namn som per automatik står på biljetterna.

Undantag för möjlighet till namnbyte på biljetten är vid olycksfall och andra plötsliga, oförutsedda allvarligare händelser som förhindrar konsertbesöket. Kontakta Ticketmaster här med giltigt underlag.

Max köp: 2 biljetter.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 10 januari 2018 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

465kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad