kl: 20:00

Desiigner - OBS konserten flyttad till Debaser Strand 2 Okt

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Desiigner

OBS!! Viktig information om konserten med Desiigner 19 mars!

Tyvärr måste vi meddela att hela Desiigners Europaturné flyttas fram till hösten. Det innebär också att datumet för den efterlängtade Stockholmskonserten också flyttas fram. Det nya datumet för Stockholm blir tisdag 2 oktober, på Debaser Strand.

Köpta biljetter är giltiga till det nya datumet. Ev. återlösen av biljetter sker hos återförsäljaren fram till 14 april.

I got broads in Atlanta. Twistin dope, lean and the Fanta... - RRRRRR-AH!

Ja. Ni vet exakt vem vi pratar om. Desiigner kommer till Sverige för första gången! Låtar som Panda och Timmy Turner blev game-changers och inget har varit sig likt sedan Desiigner kraschlandade på hiphopscenen. Och vi älskar det.
2 oktober kommer han till Debaser Strand i Stockholm - för sin första Sverigekonsert!

Åldergräns: Det finns två olika biljettyper, en för 13 år och en för 18 år.

Insläpp: kl 19.00
Eventstart: kl 20:00

Obs, konserten har blivit flyttad, var tidigare planerd till Nobelberget den 19 Mars.

Åldersgräns: 13 år / 18 årsgräns för barområde
Arrangör: Live Nation

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-10-02 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm,


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!
PRESS
19 feb
kl: 09:00

Artisten Min Stora Sorg Komponerar Musiken Till Stallets Måndagsklubb!

Den 11 mars är det premiär för humorgruppen Stallets måndagsklubb på Rival i Stockholm. Kvällarna kommer fyllas av humor, musik, sång och dans samt bjuda på en gedigen gästlista i form av William Spetz, Sissela Kyle, Fredrik Lindström, Johan Glans, Helena Bergström, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min...

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Hitta oss på Facebook