Menu

DVSN

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 4 april 2018 kl:19:30

DVSN

När dvsn var här senast var det som support till vännen och OVO Sound-kollegan Drake, på ett slutsålt Ericsson Globe. Kingsize beskrev duons framförande som ..ett alldeles makalöst förspel av Toronto-duon dvsn... Nu är det dags för Toronto-duon att göra sin första egna konsert i Sverige! Debaser Strand i Stockholm - den 4 april!

Högaktuella med nya albumet Morning After är den magiska duon från Toronto bland det hetaste i musikvärlden just nu. Duon står bakom enorma låtar som Think About Me och Dont Choose från senaste albumet samt With Me, Hallucinations och Too Deep från förra släppet (Sept 5th). Inte heller att förglömma en magisk gästinsats på låten Faithful på Drakes monsteralbum Views.

Att dvsn är ett hett namn råder det ingen tvivel om. Tillsammans med övriga OVO Sound-artister som Drake och Sverigeaktuella PARTYNEXTDOOR samt Majid Jordan står man nu för en hiphop och R&B som är bland det mest intressanta som släppts på många år. Det är i T Dot (Toronto) det händer!

Om dvsn är ens hälften så makalösa och fantastiska som de var på Ericsson Globe så lär 4 april lär bli en helt underbar vårdag på Debaser Strand!




Insläpp: 18.30
Eventstart: 19.30 Kom i god tid!

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: www.livenation.se


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 4 april 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad