Menu

Tom Misch

Stockholm

Debaser Strand
söndag, 18 mars 2018 kl:19:30

Få artister har ett lika utarbetat, eget sound som Tom Misch. Med ena foten i jazzstudier och den andra i hiphop och disco har denna beatmakare och artist länge förfinat och utvecklat sitt skapande till beundransvärda höjder. Nästa år landar Mischs efterlängtade debutalbum Geography, men redan nu har vi fått oss ett par rejäla käftsmällar, bland annat i form av singeln South of the River – en hommage till Södra London där han lever och verkar. Med samarbeten med artister som Loyle Carner, Zak Abel och Jordan Rakei i bagaget har Mischs fanbas fullkomligt exploderat, och med debutalbumet Geography för dörren står han inför ett stort genombrott. Nu har vi äran att välkomna Tom Misch till Sverige den 18 mars på Debaser Strand i Stockholm. Biljettsläpp fredag 10 november klockan 10:00 via luger.se!

Tom Mischs plan var aldrig att bli störst när han vid 16 års ålder började ladda upp beats på SoundCloud. Istället har han sett sin fanbas växa organiskt, och bli lite större för varje musikalisk pärla han har gett ut. Förra året släppte Misch EP:n Reverie som med sina fyra spår gjorde stora avtryck på indiescenen, och samtidigt höjde förväntningarna bra många steg inför det kommande debutalbumet. 6 april släpper Tom Misch sitt efterlängtade debutalbum Geography, och med nya singeln Movie i lurarna kan vi glatt konstatera att alla förväntningar är uppfyllda. När han inte befinner sig i studion står Misch på scen, och hans spelningar har en tendens att sälja ut snabbt – förra året gjorde han till exempel utsålda turnéer i Nordamerika, Storbritannien och Europa. Det här är en av samtidens mest spännande artister – häng på låset vid biljettsläppet.

Åldersgräns: 18 år

För bokning av handikapplats kontakta Debaser Strand.

Arrangör: Luger

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 18 mars 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad