Menu

Wretch 32

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 22 februari 2018 kl:20:00

Som en av den engelska hiphop-scenens mest kreativt begåvade artister har Wretch 32 ägnat ett årtionde åt att ständigt vässa sin penna. I december 2010 valdes han som en av de nominerade till högt ansedda och inflytesrika BBC Sound of 2011. I 2011 var det MTV Brand New som höll honom som en av årets mest intressanta artister. Efter sina formativa London-tonår som en del av Combination Chain Gang och The Movement började så småningom Jermaine Scott Sinclair kalla sig för Wretch 32 och spela in mixtapes. Hemstadens genre-tradition trogen fann han sig snabbt på piratradiovågorna innan större och bredare framgångar lotsade honom till större scener både hemma i Storbritannien och utomlands. Nu kan vi meddela att Wretch 32 kommer till Debaser Strand i Stockholm 22 februari! Biljettsläpp torsdag 23 november kl 09:00 via luger.se/wretch-32

Wretch 32 har alltid varit en av sin genres mest eftertänksamma, känslosamma rappare, med lagerrika och komplexa verser som berättat om musiken som en pelare i svåra stunder och mottagare av villkorslös kärlek. Han har också gjort sig känd för sin skarpsinniga kritik av samhällets tillstånd och politik, lika konfessionell som konfronterande om polisvåld och en resa mot musikalisk storhet mot alla odds, som resulterat i hyllningar av 2016 års Growing Over Life och färska FR32.

Åldersgräns: 18 år
Dörrarna öppnar 18.30
Arrangör: luger.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 22 februari 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

290kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad