Menu

Monster Magnet

Stockholm

Debaser Strand
tisdag, 22 maj 2018 kl:19:30

MONSTER MAGNET TILL SVERIGE FÖR TVÅ KONSERTER I VÅR!

Sverige-favoriterna från New Jersey återvänder! Senast de var i Sverige var det på Gröna Lunds Lilla Scen - som visade sig vara alldeles för liten för stoner rock-ikonerna – där många fans tyvärr inte fick plats framför scen ens. Nu återvänder Monster Magnet till Sverige för två konserter. Ledda av karismatiska Dave Wyndorf lär det bli magiska kvällar: 22 maj i Stockholm och 24 maj i Malmö!

Låtarna Powertrip och Space Lord förändrade musikvärlden för alltid. New Jersey-bandet Monster Magnet blev snabbt något av frontfigurer för stoner rock och tog en hel värld med storm, en värld som bandet ständigt turnerar runt i alla dess hörn - än idag.

De har spelat live med storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie, Hole och Marilyn Manson genom åren. Men det är på egna ben som Monster Magnet står allra starkast. Just i Sverige har bandet en extra stark fanbase - och de två vårkonserterna är extremt efterlängtade av alla dedikerade fans i landet!

Ses i maj!



Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30. Kom i god tid!

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: Live Nation

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

tisdag, 22 maj 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad