Menu

21/4 THE SELECTER & THE BEAT / STRAND

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 21 april 2018 kl:19:00

När det kommer till Ska-utvecklingen 2 Tone från Coventry så är The Selecter och The Beat två av de viktigaste grupperna. Traditionell ska mötte punken på ett sätt som inte gjorts tidigare och en kulturell rörelse var igång. Banden har enats för några konsertdatum - och tack vare ett enormt intresse utökas turnéplanen - inklusive ett datum i Sverige: lördag 21 april på Debaser Strand i Stockholm!


The Selecter frontas av karismatiska sångerskan Pauline Black - uppbackad av talangfulla musiker, med medgrundaren Arthur "Gaps" Hendrickson i täten. Bandet är mer drivna än någonsin och hits som "Three Minute Hero", "Missing Words" och "On My Radio" kommer att skaka Debaser Strand till den grad att lokalen eventuellt kan flytta några meter närmre vattnet.


The Beat frontas av ska-hjälten Ranking Roger och släppte nyligen sitt fjärde album ("Bounce") - som är bandets första på 30 år. Till bandet ansluter också Ranking Junior aka. Matthew Murphy (son till Ranking Roger) som uppdaterar bandets sound och bidrar med ny energi till låtar som "Mirror In The Bathroom", "Stand Down Margaret" och "Too Nice To Talk To".


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 21 april 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad