Menu

Giggs plus support Suspect, Gee Dixon, NAOD

Stockholm

Debaser Strand
tisdag, 17 april 2018 kl:19:30

Giggs!

”Linguo”, ”Peligro”, ”Talkin The Hardest” och “Lock Doh” är bara några av Giggs monster till låtar. Han är en av Englands hetaste rappare just nu och har onekligen varit det sedan debutalbumet ”Walk in da Park” från 2008. Aktuell med senaste släppet ”Wamp 2 Dem” kommer Giggs nu äntligen till Sverige, den 17 april på Debaser Strand i Stockholm!

Med sitt karaktäristiska flow, unika röst, kreativa texter och underfundiga punchlines är Giggs rapparen fansen vill lyssna på och artister vill jobba med. 2 Chainz, Popcaan och Young Thug gästade på hans senaste mixtape ”Wamp 2 Dem” – som landade på andraplatsen på UK Album Chart när det släpptes, trots att det inte var ett traditionellt studioalbum.

Giggs har utsetts till ”Best Artist” på Rated Awards och nominerats till ”Best Album” och ”Best Hiphop Act” på MOBO Awards samt nominerats till ”Best International Act: Europe” på senaste BET Awards i USA.

Det råder ingen tvekan om att Giggs är en av de största i gemet just nu. Vår och gig med Giggs - kan det bli bättre? Ses på Debaser Strand 17 april!

Support:
Suspect, Gee Dixon och NAOD

Datum:2018-04-17
Arena: Debaser Strand

Insläpp: 18.30
Eventstart: 19.30 Kom i god tid!

Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

tisdag, 17 april 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

285kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad