Menu

SLEEP

Stockholm

Debaser Strand
måndag, 21 maj 2018 kl:18:30

SLEEP!

De har beskrivits som det ultimata stoner rock-bandet. Men glöm det. De är så mycket mer än stoner rock. Både ”stoner” och ”doom” kan användas för Sleep, liksom ”rock” och ”metal” – men det bästa är bara att lyssna på dom. Nu får Sverige äntligen chansen igen, den 21 maj på Debaser Strand i Stockholm!

Sleep är ett ikoniskt band. Med sina album ”Volume One” (1991), ”Sleep’s Holy Mountain” (1992) och “Dopesmoker” (1999) har de trampat upp nya stigar och gjort något som ingen annan har gjort. Sedan dess har de brutit upp – och återförenats. Nu är de tillbaka!

Förra året släpptes ett Morse-meddelande(!) där bandet annonserade att ett nytt album, äntligen, är på gång.

I år kommer det efterlängtade fjärde albumet från Al Cisneros, Matt Pike och Jason Roeder. Vi längtar! Och vi längtar till den 21 maj på Debaser Strand i Stockholm!



Insläpp: 18.30
Eventstart: 19.30 Kom i god tid!

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

måndag, 21 maj 2018 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

305kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad