Menu

Iceage

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 26 september 2018 kl:19:30

Postpunken är nuförtiden en genre lika spretig som en black metal-logotyp. Danska Iceage har redan från start gått sin egen väg, och dundrat fram med sitt genast igenkännliga kaos genom genrens alla olika hörn och kanter. 4 maj släpper bandet sitt tredje album – Beyondless – och når för första gången hela vägen upp till sina redan från start skyhöga ambitioner. Om något redan utannonserat album känns som att det kan komma att definiera musikåret 2018 så är det Beyondless – lyssna bara på de hittills släppta singlarna Catch It och Painkiller. Nu kan vi meddela att Iceage kommer till Sverige för två spelningar i höst. 26 september spelar bandet på Debaser Strand i Stockholm och 27 september på Pustervik i Göteborg. Biljetterna till spelningen i Stockholm är släppta via luger.se/iceage, och spelningen i Göteborg har fri entré.

Iceage bildades i Köpenhamn år 2008 när medlemmarna bara var i tonåren. Sedan dess har man haft en spikrak utveckling framåt och släppt tre album med ett fjärde på ingång inom kort. Samtliga tre album har nominerats till IMPALAs European Independent Album of the Year Award, och frågan är om inte det kommande kommer att nomineras till både det priset och många andra. Beyondless – bandets första album sedan 2014 års fantastiska Plowing in the Fields of Love – spelades in helt analogt i Kungsten Studios i Göteborg, och mixades av legendaren Randall Dunn på Avast Studios i Seattle. På scen går Iceage tillbaka till sitt kaosartade förflutna, och är ständigt en energisk kraft. Det är heller inte allt för ofta som Iceage besöker Sverige – ta chansen bandet med sitt nya material. Vi anar stordåd.

Åldersgräns: 18 år

Handikapp: Inga speciella rullstolsplatser finns. Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: www.luger.se


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 26 september 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad