Menu

18/5 SATOR / STRAND

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 18 maj 2018 kl:19:30

Efter hårda påtryckningar från de trognaste fansen är det äntligen dags Sator kommer Fredag den 18 maj på besök för att framföra sitt enligt vissa röster starkaste album STOCK ROCKER NUTS. Det här är en bokning som varit på gång under en längre tid och det känns fantastiskt att äntligen kunna få till den här kvällen. Lämnar här med över ordet till kvällens huvudpersoner.


"Okej Stockholm, då var det er tur! På allmän begäran kommer vi på besök och bränner av hela STOCK ROCKER NUTS. Vi kryddar naturligtvis med en och annan udda överraskning samt några väl valda superhits ur vår glödheta katalog - men fokus ligger på 13 låtar STOCK ROCKER NUTS. I Göteborg lyfte taket på Pustervik redan vid inledande riffet till Turn off the news, resten är modern rock historia, och vi förväntar oss inget mindre av kvällen på Debaser Strand. För att ytterligare förhöja kvällen har vi som gäster plockat med oss inga mindre än den magiska punk-rock-oi hybriden City Saints"


Vi ser No reason för att inte just du ska vara på plats på Debaser Strand! / Sator


Före Sator spelar City Saint


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 18 maj 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad