Menu

John Garcia & The Band of Gold

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 14 februari 2019 kl:18:30

JOHN GARCIA SKJUTER PÅ HÖSTENS SVERIGESPELNING OCH ADDERAR ETT EXTRA DATUM 2019

Den 23 oktober skulle John Garcia & The Band of Gold uppträtt på Debaser Strand i Stockholm. Nu skjuter amerikanska Stonersångaren på spelningen till den 14 februari 2019 och passar samtidigt på att addera ytterligare ett Sverigedatum i Göteborg på Sticky Fingers den 15 februari.
Köpta biljetter till Stockholmskonserten gäller för det nya konsertdatumet. Eventuell återlösen sker fram till den 23 oktober via respektive inköpsställe.
Biljetter till nya datumet i Stockholm finns ute till försäljning och biljetter till Göteborgskonserten släpps fredag 6 juli klockan 11.00.

I februari 2019 tar en av rockhistoriens allra mest inflytelserika röster John Garcia aka. “The Voice of Stoner Metal” sitt Band of Gold till Sverige och gör två spelningar. Den 14 februari spelar han på Debaser Strand i Stockholm och dagen efter, 15 februari, kommer han till Sticky Fingers i Göteborg.
John Garcia har under de senaste två decennierna dominerat den amerikanska rockscenen med sin karaktäristiska röst, känd för att ha satt standarden för hur Stonerrock låter. Med bakgrund i Slo Burn, Unida, Vista Chino, Hermona och ikonförklarade Kyuss har Garcia gång på gång överträffat sig själv och sitt eget sound med de olika musikaliska projekten han frontat i. Hans bidrag till rock-arvet är utan tvivel obevekligt.
Köpta biljetter till Stockholmskonserten gäller för det nya konsertdatumet. Eventuell återlösen sker fram till den 23 oktober via respektive inköpsställe.


Datum

14/2 2019 – Debaser Strand, Stockholm
15/2 2019 – Sticky Fingers, Göteborg


Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: Live Nation

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 14 februari 2019 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

305kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad