Menu

All Them Witches

Stockholm

Debaser Strand
söndag, 14 april 2019 kl:19:30

All Them Witches

All Them Witches kommande femte album ATW är något av en naturlig reaktion på bandets växande popularitet och att Tennessee-bandet rankas som ett av de hetaste rockbanden just nu. De har vågat utmana sig själva, sin ljudbild och ta bandets psykedeliska blues rock till en ny nivå. Och den 14 april återvänder kvartetten till Sverige och Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps 14 september kl. 10.00 via LiveNation.se

“They are the real deal - psychedelic blues-rock warriors who pray at the altar of Black Sabbath, space out like Pink Floyd and shred away their bummers like Blue Cheer.” - SPIN

Vi kan inte annat än att hålla med SPIN i beskrivningen av bandet. Ett band som hyllats och som gått från klarhet till klarhet och i takt med albumsläpp vuxit till ett av dagens mest intressanta blues rock-band. Ett band som vilar på grunden från de som gjort det innan - men med en helt egen och unik ljudbild.

Från kommande albumet ATW har vi redan fått ta del av singlarna Fishbelly 86 Onion och Diamond som båda lovar extremt gott inför det efterlängtade släppet. Och i vår kommer All Them Witches till Sverige igen!


Insläppstid: 18.30
Konsertstart: 19.30 - Kom i god tid!

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: Live Nation

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 14 april 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

265kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad