Menu

Boy Pablo

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 16 januari 2019 kl:19:00

Boy Pablo är 19-åriga Pablo Muñoz – slackerpopens nya affischnamn.

På sin egen  sängkant har han snickrat ihop en samling låtar som redan blickat ut mot vida världen – med sina första släpp har han nästan blivit ihjälkramad av alla internationella tastemakers värda namnet och dessutom hunnit bocka av utsålda spelningar runt om i Europa.
Nu kommer turen äntligen till Sverige – 16 januari intar han Debaser Strand för sin allra första Sverigespelning.
Det som började med att Pablo Muñoz tittade på YouTube-videos föreställandes 60-talets musikscen har blivit en helt egen DIY-framgångssaga. Någonstans i hans sovrum föddes en kreativitet som mynnat ut i solkyssta popmelodier med lika delar nerv som melankoli. Livet som tonåring har porträtterats många gånger, men nu, med ett sparsmakat och effektfullt lo-fi-arrangemang ramas det in med både en träffsäkerhet och en charm som borrar sig långt ned i bröstkorgen. Efter en rad framgångsrika singlar, där ’Everytime’ för närvarande är den främsta, släpptes nyligen ett nytt kapitel i form av den nya EP:n ’Soy Pablo’. Att han redan vid 19 års ålder och med några enstaka släpp befinner sig i frontlinjen för framtidens sovrumspop vittnar om att Boy Pablo bara börjat sin resa.
Redan i höst bockar han efter lovord från vitala medier som Pitchfork, The Fader och I-D av städer som Los Angeles, Seoul, London och Paris i turnéschemat.
I början av nästa år är det så även dags för ett första Sverigebesök.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 16 januari 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad