Menu

Flogging Molly

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 6 februari 2019 kl:19:30

Flogging Molly

Drunken Lullabies, If I ever leave this world alive och Devils Dance Floor är tre av många hits från ett av världens mest energiska liveband. Det är fullt ös hela tiden när celtic punk-bandet Flogging Molly står på scen. I februari kommer de till Sverige för två konserter - 3 februari på Trädgårn i Göteborg och 6 februari på Debaser Strand i Stockholm!


Har man sett Flogging Molly live innan så vet man vad vi pratar om när vi säger att det är ett av världens bästa och mest röjiga liveband som finns. Har man inte sett dom innan? Ja då är det hög tid!

Los Angeles-bandet beger sig ut på en stor Europaturné där Sverige äras med två besök. 3 februari på Trädgårn i Göteborg och 6 februari på Debaser Strand i Stockholm. 100% energi utlovas!



Insläpp: 18.30
Eventstart: 19.30

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 6 februari 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad