Menu

11/5 FATBOY / DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 11 maj 2019 kl:19:00

Det har gått tre år sedan senaste albumet Moments och FATBOY är nu redo att dela med sig av sitt nya album - Diggin’ The Scene!
Det är bandets sjätte album som här tar oss med
på en brokig resa genom livet. Vi möter brustna hjärtan och broar som brunnit i en värld som vi inte riktigt känner igen. Det är tio spår som balanserar mellan det outsägligt coola och det
outhärdligt romantiska.


Den första singeln Mercy Mercy spelas redan flitigt på radion.
Albumet är inspelat i Park Studios i Stockholm, producerat av Stefan Boman (kent, The Hellacopters mfl.), och ges ut av skivbolaget psykbunkern (Sami Sirviö & Peter Ejheden).


FATBOY är Thomas Pareigis (sång), Hannu Kiviaho (gitarr), Jan Lissnils (pedal steel), Thomas Schuldt (bas) och Marcus Källström (trummor).


På skivan medverkar också Arbogas tangodrottning Heidi Kaarto, två av Finlands främsta musiker i form av sologitarristen Esa Pulliainen (Agents) och swamp-boogie gitarristen Jo’ Buddy, samt Matte Lagerwall (The Boppers) och Maestro Peter Kvint.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 11 maj 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad