Menu

Badflower

Stockholm

Debaser Strand
måndag, 1 april 2019 kl:18:30

Badflower

Rocksensationen Badflower kommer till Sverige i vår! Med sitt moderna rocksound och sin totalt hänsynslösa attityd inför hur deras musik uppfattas av samtiden har bandet på kort tid blivit en viktig pelare för rockgenren och dess framtid. Den 1 april ser vi Badflower på Debaser Strand i Stockholm – ett av vårens stora konsertmåsten!

Badflower består av frontmannen Josh Katz, gitarristen Joey Morrow, trummisen Anthony Sonetti och bassisten Alex Espiritu. Bandet har turnerat över hela USA och spelat för slutsålda venues och hyllningarna har inte låtit vänta på sig. Fans såväl som Billboard, Forbes och Consequence Of Sound höjer bandet till skyarna!

Badflower har nått stora framgångar med låten ”Ghost” som fått över 12 miljoner streams sedan den släpptes i november. I vår släpps debutalbumet ”OK, IM SICK” och vi är otroligt glada över att få över Badflower till Debaser Strand för en episk konsert kort därefter.


Insläpp: 18.30

Eventstart: 19.30

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

måndag, 1 april 2019 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad