Inställt!
kl: 18:30

Geko

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Geko

KONSERTEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD. INFO OM ÅTERKÖP AV BILJETTER KOMMER INOM KORT.


Möt Geko från Manchester! Rapparen som sedan 8 års ålder gjort ett starkt intryck på hip hop-scenen i UK med sitt Afrobeat-influerade sound. Den 2 maj uppträder han på Debaser Strand i Stockholm.

Med genretyngd i rap och grime har Manchestersonen Geko imponerat stort på musikbranschen de senaste åren, inte minst på grund av sina afrikanska och arabiska beat.

Musiken har alltid varit en stor del av Gekos uppväxt. Det var först när han var 11 år och hans yngre bror tragiskt gick bort som han började experimentera med musiken och lyckades kanalisera sin smärta till att hitta sitt eget sound. Låten ”Goodnight”, tillägnad sin lillebror, blev en viral succé och tog sig upp på nionde plats på iTunes. Geko gick snabbt från att vara en lokalkändis till att bli en erkänd rappare i Storbritannien.

På YouTube har Gekos medverkan i Fire In The Booth with Charlie Sloth setts nära en miljon gånger och han är programmets yngste rappare genom tiderna.

För att växa som artist började Geko för några år sedan leka runt med afrikanska och arabiska influenser och mixa samman med hans mix av rap, pop och grime. Soundet blev snabbt förknippat med hans artisteri och hjälpte honom att slå sig in på UK-scenen och introducera ett helt nytt sound, starkt influerat av Afrobeat. Singeln ”6:30” från 2018 har redan över 21 miljoner streams på Spotify.

Med sin råa ambition, uthållighet och talang verkar det vara lite som Geko inte kan uppnå. Det här är bara början!

Insläpp: 18.30

Eventstart: ca 19.30

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-02 18:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Hornstulls strand


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook