kl: 20:00

12/7 CORROSION OF CONFORMITY | DEBASER

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med ett nytt kapitel i katalogen är det dags för Corrosion Of Conformity att återigen inta vägarna och bevisa att helgjuten sydstatsrock fortfarande knäcker det mesta som kan placeras på en scen.


Corrosion Of Conformity har haft en rad glänsande uppställningar sedan debuten 1984. Men ingen har träffat så hårt som då Pepper Keenan har stått bakom micken. Nu kommer den legendariska uppställningen av de hyllade sydstatsrockarna till Stockholm.
12 juli tar Woody Weatherman, Mike Dean, Reed Mullin och Pepper Keenan över Debaser Strand. Biljetterna till konserten finns ute.


Då ryktet om att Pepper Keenan efter nära ett decennium skulle återförenas med sina gamla kollegor i Corrosion Of Conformity började det puttra ordentligt på rockscenen. Från början var det tänkt att de bara skulle göra en handfull spelningar ihop, men nytändningen resulterade i ett års turnerande. Och 2018 kulminerade allt då den klassiska sättningen avtäckte den nya skivan ”No Cross No Crown”.
Som om tiden stått still tog skivan vid där 2005 års fullträff ”In The Arms Of God” lämnade oss. Plötsligt hade fansen fått nya favoriter som ”The Luddite” och ”Forgive Me” att placera sida vid sida med ”Albatross”, ”Redemption City” och alla de andra.


Support: Transport League


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-07-12 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Hornstulls Strand 4


Fler tillfällen:Corrosion Of Conformity

Corrosion Of Conformity, Clean My Wounds på Spotify

Deliverance

Clean My Wounds

Corrosion Of Conformity, Albatross på Spotify

Deliverance

Albatross

Corrosion Of Conformity, Seven Days på Spotify

Deliverance

Seven Days

Corrosion of Conformity är ett amerikanskt hårdrocksband från Raleigh i North Carolina, bildat 1982 och fortfarande aktiva.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook