8/11 DETROIT COBRAS / DEBASER STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Detroit Cobras are back with a bang!


Efter de tre exklusiva och utsålda europaspelningarna nu i April 2019 och efter USA turnén tillsammans med legendariska MC50 släpper DETROIT COBRAS ny singel på Third Man Records och meddelar att de kommer tillbaks till Europa och Debaser hösten 2019.


Det är svårt att introducera en av de tidigaste banden från Detroits garagerockscen som tillsammans med White Stripes, Soledad Brothers, The Gories och Dirtbombs exploderade på 90-talet.


Ni som känner igen deras namn förstår vad vi pratar om…


"…the Cobras do the unthinkable: make rock n' roll simple, fun and irresponsible."
(Magnet)


"Sure, it's red-blooded and raw, but it's also as beautiful as it is brassy. In other words, bad girls make good."
(Playboy)


"You should hope and pray that they play your party."
(Spin Magazine)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: