Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Little Simz

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Little Simz
Little Simz är en av Englands – kanske världens – mest intressanta urbana artister. Hennes smarta, nyfikna, nyskapande musik har redan hajpats av Kendrick Lamar, som funderade om inte London-artisten ”might be the illest doing it now”. Det cementerades ytterligare på årets album GREY Area som redan har tagits emot som ett av årets absolut främsta hiphopsläpp. I april gör Little Simz en festivalspelning på Åre Sessions, och i höst återvänder hon till Sverige för en klubbspelning på Debaser Strand i Stockholm 5 oktober.

Dörrar: 19.00

Åldersgräns: 18 år vid förköp (20 år vid köp i dörren)

Handikapp: Inga speciella rullstolsplatser finns. Kontakta Debaser Strand.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 21:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: