Aries

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bFONT SIZE=6ARIES/FONT/b
bProducenten och rapparen Aries åker på sin första Europaturné och stannar i Sverige för en spelning på Bar Brooklyn i Stockholm. I våras släpptes debutalbumet ”WELCOME HOME” och i vår ser vi äntligen honom live i Stockholm!/b

Aries är svår att sätta i ett fack. Efter att ha gått runt de traditionella metoderna för att nå ut till fans och istället använt ett mer direkt tillvägagångssätt, samlade Aries ihop en följeskara på över 400 000 prenumeranter på YouTube genom att lägga upp sina självregisserade musikvideor på plattformen. Genom att kombinera beroendeframkallande melodier med en stark visuell identitet har Aries byggt upp ett community av dedikerade fans som är fixerade vid varje steg han tar.

2018 var ett banbrytande år för Aries med kraftigt support för singlarna ”CAROUSEL” och ”SAYONARA” som nått topp 10 på Spotifys amerikanska och globala virala topplistor. Detta momentum fortsatte vidare till 2019 med släppet av Aries kritikerrosade debutprojekt WELCOME HOME.

Missa inte när Aries spelar på Bar Brooklyn i Stockholm onsdag 15 januari!bInsläpp:/b 18.30

bEventstart:/b 19.30

bÅldersgräns:/b 18 år, 13 år i MÅLSMANS SÄLLSKAP

bRullstolsplatser:/b Kontakta Debaser Strand

b Arena: b/ Bar Brooklyn, Debaser Strand, Stockholm

bArrangör:/b a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-15 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: