Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 18:30

Grace Carter

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hon tippas bli nästa stora stjärna. Men så är det en röst som bär på mer drama än en genomsnittlig Netflix-serie. Spelas hennes musik stannar du upp och lyssnar, vare sig du vet vem hon är eller inte. Att allt fler väljer att lyssna på Grace Carter är oundvikligt. Hon har helt enkelt det där lilla extra. Som lyssnare kan du i princip ta på laddningen i en både storslagen och sårbar skapelse, lika delar R&B och pop, som hiten Why Her Not Me. Det lär bli svårt att stå oberörd då hon den 11 mars spelar på Debaser Strand (Bar Brooklyn) i Stockholm – biljettsläpp 25 oktober kl 11.00.

Grace Carter växte upp med mycket oro och vrede och du kan höra det i hennes sånger. Hon har själv sagt att de flesta handlar om pappan som inte var helt närvarande under hennes uppväxt. Allt vände på trettonårsdagen då hon fick en gitarr i present. Plötsligt kunde hon kanalisera sina känslor i musik, sång, låtar. Den Brighton-fostrade tjugotvååringen arbetar numera med London som bas. I unga år lyssnade hon helst på Alicia Keys, Adele och Lauryn Hill. Som artist tar Grace sina influenser och erfarenheter in i en ny tid, in i ett nytt sammanhang, tillför sitt eget djup och sin egen ofiltrerade skönhet. Det kan bära riktigt långt. Lyssna exempelvis på vad hon gör med Chris Isaak-klassikern Wicked Game. Eller upplev henne live i mars.


Dörrar: 17.30

Åldersgräns: 18 år

Rullstolsplats: Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: a target=_blankhref=http://www.luger.sewww.luger.se/a

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-11 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: