Menu

Conan Gray

Stockholm

Debaser Strand
måndag, 27 april 2020 kl:18:30

Singer/songwritern och YouTubestjärnan Conan Gray kommer till Sverige och Debaser!

Utrustad med inget mer än det enkla musikredigeringsprogrammet Garageband på sin dator och en billig mikrofon fasttejpad på en golvlampa spelade den amerikanska artisten Conan Gray in och släppte låten ”Idle Town” på sin YouTubekanal. Låten fick enorm spridning och blev en viral hit. Succén ledde till att Conan började samarbeta med producenten Dan Nigro. Samarbetet mynnande ut i den hyllade debut-EP:n ”Sunset Season”, från vilken singlarna ”Generation Why” och ”Crush Culture” är hämtade.

Efter att EP:n kom ut i slutet av 2018 har många av de popstjärnedrömmar som Conan Gray hade i sitt pojkrum blivit verklighet. Liveframträdanden i amerikanska TV-shower, spela med Panic At the Disco!, göra utsålda USA- och Europaturnéer.

Nu arbetar Conan Gray på sitt debutalbum och parallellt med det åker han på en stor Europaturné med ett efterlängtat stopp i Stockholm den 27 april.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

måndag, 27 april 2020 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad