Menu

21/5 KLEERUP / DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 21 maj 2021 kl:19:00

KLEERUP HAR BLIVIT SYNONYM MED SVENSK ELEKTROPOP. HAN HAR JOBBAT MED ARTISTER SOM ROBYN, LADY GAGA, MOBY, TEDDYBEARS OCH THE CARDIGANS.
Efter några års tystnad släppte Kleerup under hösten ”Lovers Table” som gästas av brittiska duon AlunaGeorge och ”I Need Love” i samarbete med legendarerna Rebecca & Fiona.


Den 28 februari väntas ett nytt album från den flerfaldigt Grammis-vinnande producenten/artisten.


Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Han har jobbat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans. Det internationella genombrottet kom 2007 tillsammans med Robyn och ”With every heartbeat”. Låten nådde nummer ett i England, topp 10 på flera listor över hela Europa och topp 30 på den största listan av dem alla, Billboard Hot 100 i USA. På hemmaplan låg singeln på försäljningslistan i hela 54 veckor. Producenten, kompositören, låtskrivaren och artisten Kleerup hade presenterat sig för världen.


20 År (18 År På Förköp)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 21 maj 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad