Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:30

7/3 THE DEAD SOUTH | DEBASER STRAND

Debaser Strand


BILJETTER / MER INFORMATION


Magin som uppstår då ett suveränt liveband möter en taggad publik kan aldrig beskrivas i streamingstatistik och antal följare. Just den magin uppstår gång på gång då det kanadensiska folkbandet The Dead South kliver ut på scen. Med en snabbt växande fanskara som längtar efter något äkta säljer de ut stora konserter både på hemmaplan och i Europa. Nu har turen äntligen kommit till Stockholm.


Debutskivan ”Good Company” byggdes på enkla, akustiska fundament: Gitarr, cello, banjo, bastrumma, mandolin och Nate Hills fantastiska röst. Det var folkmusik, med drag av bluegrass och alternativcountry, som greppade tag direkt.


På uppföljaren ”Illusion & Doubt” hade en ny musikalisk mognad adderats till debutens energi och passion. Dessutom hade soundet breddats. Genom att väva in punk- ochrockelement hittade kvartetten ut till en helt ny publik. Samtidigt behöll de sitt grepp om folkmusikfansen – skivan tog sig hela vägen upp till den amerikanska bluegrasslistans femteplats.


Beväpnade med nya favoritlåtar som ”In Hell I’ll Be In Good Company” har The Dead South kommit att bli en livesensation. De har blivit den logiska fortsättningskursen för alla som upptäckte en ny musikalisk värld via Mumford & Sons. På bägge sidor av Atlanten har de mötts av fullpackade konsertlokaler. Nu är det äntligen dags för dem att även smitta Sverige med sitt okonstlade driv och sina smart välskrivna texter.


SHRED KELLY
Det kanadensiska bandet Shred Kelly har jobbat sig till ett välförtjänt gott liverykte. Deras allsångsvänliga anthems bygger på lika delar smittsam indierock och snyggt snidad folkmusik. Hos Shred Kelly är det aldrig långt till vare sig banjoplockande eller elektriskt laddade urladdningar. Med de nya favoritlåtarna från den senaste skivan ”Archipelago” i ryggen följer de nu med på The Dead Souths Europaturné.


18 År (13+ I Sällskap Av Egen Förälder Eller Vuxen Av Domstol Utnämnd Vårdnadshavare)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-03-07 18:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

250


Kort länk hit: