Menu

3/4 GREG DULLI / DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 3 april 2020 kl:20:00

VI LÄRDE KÄNNA HONOM SOM FRONTFIGUR I IKONISKA NITTIOTALSBANDET THE AFGHAN WHIGS


Få sångare är kapabla till att skapa en stämning så som Greg Dulli kan bara genom att ta ton. Oavsett om han är fysisk eller suggestiv, kraftfull eller ömsint, förmedlar han med sin blotta närvaro och sina texter alltid en känsla av fara och lust, svärta och svek från någonstans i den själsliga skymning där svart humor befruktar sig med vita lögner.


Räkna med omisskännlig laddning när han 3 april intar Debaser i Stockholm, biljettsläpp fredag klockan 6 december kl 10.00


Vi lärde känna honom som frontfigur i ikoniska nittiotalsbandet The Afghan Whigs, vars bildstarka förening av gitarrslammer och soul särskilde dem från dåtidens andra rockband. Vi har fortsatt att förundras över hans förmågor i The Twilight Singers, i The Gutter Twins med Mark Lanegan, som soloartist eller med det för några år sedan återförenade The Afghan Whigs. Så länge alldeles för sena nätter och dagar utan slut flyter in i varandra lär vi följa och behöva Greg Dulli.


20 År (18 År På Förköp)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 3 april 2020 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad