Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

26/3 STUDIO ALLSVENSKAN- LIVE! / DEBASER STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Sveriges största podcast om svensk fotboll, Studio Allsvenskan tar klivet ut och upp på scen!
Den 26 mars, med bara dygn kvar till den Allsvenska premiären, bjuder vi in till en fullspäckad show på Debaser, Hornstull i Stockholm.


Utöver suveränt skönt surr om fotboll från programledarna kommer vi bjuda på en gäst var från Djurgården, Hammarby och AIK.


"Vi siktar alltid högst och det är inte vilka som helst som kommer. Vi är stolta över att så grymma gäster har tackat ja"


Missa inte detta unika tillfälle att se Sveriges största podcast med gäster ta form live på scen. Få upp pulsen tillsammans med oss, bara dagar innan Allsvenskan drar igång.


Kvällen produceras tillsammans med Live Nation


Åldersgräns: 18 år


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-26 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: