Menu

6/5 DANKO JONES / DEBASER

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 6 maj 2022 kl:19:00

SVERIGE ÄR MER ELLER MINDRE ETT ANDRA HEM FÖR DANKO JONES - SOM HAR EN PASSIONERAD OCH TROGEN FANBASE I HELA EUROPA.


I helgen agerade Danko Jones bejublad support till Volbeat framför över 33000 personer på Tele2 Arena. I vår återvänder den Kanadensiska trion till Sverige och den 30e april spelar de på Debaser Strand i Stockholm. Dessutom kommer snart ett nytt album från Danko - där senaste singeln "Fists Up High" är ett spännande smakprov!


Biljetter till konserterna släpps onsdag 4 december kl. 09.00 via debaser.se


Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa. Och om man någonsin sett Danko Jones live så är det inte svårt att förstå varför...


Bandet bakom monsterhits som "Had Enough", "My Little RnR" och "I think bad thoughts" är äntligen på väg att släppa ny musik - efter den hyllade skivan "Wild Cat" från 2017, som bandet också turnerade med. Nästa år kommer skivan "A Rock Supreme" från Toronto-trion - och vi ser fram emot två konserter, en i Uppsala och en i Stockholm!


18 År.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 6 maj 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

330

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad