5/12 DEAD KOSMONAUT | DEBASER STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

AN EVENING WITH


An Evening With är en konsertserie där vi möter bandet i en intim spelning. Stämningsfullt och något utöver det vanliga utlovas dessa kvällar.
Med en sittandes publik och ett limiterat biljettantal på 120biljetter så kommer dessa kvällar skapa ett möte mellan band och publik i en konsertupplevelse sällan skådat.
An Evening With:


Med en rad välkända ansikten i bandet och med en starkt inspiration får våra favorit heavy metal band så skapar Dead Kosmonaut musik för hårdrockare av hårdrockare.


Bandet har blivit en omtalad akt med deras unika hårdrock och är ett av landets mest intressanta namn inom hårdrockens värld.
Nu intar Dead Kosmonaut Stockholm och Debaser Strand för deras debut i storstaden. Det blir en helkväll med två specialset framförda av bandet. Detta är ett unikt framträdande som man ej bör missa!


Vi följer de rådande restriktionerna såklart så känner man sig ej helt kry så stannar man hemma!


I samarbete med Debaser Strand, TPL Records


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-12-05 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: