Menu

Shame

Stockholm

Debaser Strand
söndag, 31 oktober 2021 kl:18:30

Shame är tillbaka! Tre år efter att de knockade världen med ”Songs Of Praise” är de nu aktuella med det nya albumet ”Drunk Tank Pink”. Och det är ingen överdrift att hävda att Londons mest lovande rockband har utvecklats enormt mycket.

Det finns passager på ”Drunk Tank Pink” där det faktiskt är svårt att greppa att det rör sig om samma band som 2017 välte oss med de uppkäftiga singlarna ”One Rizla” och ”Concrete”. Det som tidigare kändes kaxigt, opolerat och rått har nu fått en helt annan tyngd, ett helt annat fokus. Både låtskrivandet och produktionen har tagit stora steg framåt. Och plötsligt kan shame - bara två album in i karriären - mäta sig med giganterna på postpunkhimlen.

Senast shame gästade Stockholm sålde biljetterna ut långt i förväg. Därför bör du inte avvakta längre än nödvändigt innan du säkrar din biljett till konserten på Debaser 31 oktober.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 31 oktober 2021 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad