Menu

30/4 INHALER / DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 30 april 2022 kl:19:00

Rocken lever igen. Kanske var den aldrig riktigt död men den hunger vi hör från brittiska band som Idles, Shame och Fontaines D.C känns onekligen uppfriskande. I samma kategori hittar vi Dublins nya rockhopp Inhaler som slog igenom under det märkliga året som var 2020. BBC placerade dem på den lika prestigefyllda som träffsäkra listan ’BBC Sound of 2020’ och bandet sålde ut sin turné trots att de bara hade släppt ett par singlar. Sedan kom pandemin och bandet tvingades bort från vägarna och in i studion.


Med sin kärlek till djupa skivsamlingar, ”Madchester” och varandra har Inhaler fortsatt att överträffa sig själva med storslagen indierock – nu senast på singlarna ’Cheer Up Baby’ och ’Who’s Your Money On’ som lovar gott för debutalbumet som släpps i sommar. 30 april 2022 kommer Inhaler till Sverige för en spelning på Debaser och det kan mycket väl vara sista chansen att se bandet på en mindre scen. Biljettsläpp fredag 4 juni klockan 10.00 via luger.se


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 30 april 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

265

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad