Menu

19/11 PALE HONEY | BOYS AND IVY | GASOLINA|DEBASER

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 19 november 2022 kl:19:00

För ungefär ett år sedan släppte flerfaldigt P3 Guld-nominerade Pale Honey sitt tredje studioalbum Some Time, Alone mitt under brinnande pandemi. I vår åker Göteborgsbandet för första gången ut på turné med det nya materialet. Turnépremiär kommer att ske på Debaser i Stockholm den 12:e mars 2022.
Skivan fick ett varmt mottagande av bl.a. Gaffa och Nöjesguiden, och albumets ledsingel Set Me Free spelades flitigt på P3. Nu är bandet i studion och planerar att ha ny musik färdig till nästa vår.
Pale Honey har turnerat flitigt de senaste åren och har bland annat varit support till Iron & Wine’s Skandinavienturné, spelat på Roskildefestivalen och medverkat på DR:s (Danmark Radios) TV-sända gala. Förutom turnéer i Sverige och Europa har bandet även gjort spelningar i både USA och Hongkong.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 19 november 2022 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad