Menu

Raw Comedy Club

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 30 april 2022 kl:21:00

Välkomna till RAW - Sveriges största standup klubb!

Varje helg ser du den mest intressanta mixen av Sveriges och resten av världen bästa komiker i vår lyxiga teater på Hilton Stockholm Slussen. Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det riktig Las Vegas feeling! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges och resten av världens bästa komiker i vår lyxiga teater.

RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är en helkväll från början till slut så bakom varje detalj ligger stor omsorg och fingertoppskänsla, oavsett om det gäller middagspaket, cocktails eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.

Kort sagt. RAW – mer än bara standup!

Meny:
Förrätt:
- Rökt lax med tryffelkräm, wakamesallad, svarta sesamfrön och syrad rättika.

Huvudrätt:
- Grillad Ryggbiff med pepparsås och potatisstomp.

PÅ SCEN:


HASSE BRONTÉN
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

CARL STANLEY
Utöver att vara den yngsta någonsin att debutera i TV4:s humor-flaggskepp ”Parlamentet”, har Carl fått priset Årets föreställning på Svenska Standupgalan och haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar på sociala medier. Så han har redan som 24-åring etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte och är just nu mitt uppe i sin tredje tokhyllade soloturné – ”Akta huet”.

ANIS DON DEMINA
Multitalangen Anis Don Demina känner vi både som artist och entertainer, senast som programledare i Melodifestivalen och finalist i Let’s Dance. Utöver det är har han även en av Sveriges största YouTube-kanaler med mer än 125 miljoner visningar och över 500 tusen prenumeranter. Nu är vi stolta att kunna välkomna honom till RAW!

MC: ELINA DU RIETZ
Hon är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, men har även synts i soloshowen ”PK-fittan”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.

MATILDA WILDMARK
Mycket roligt framtidslöfte från den nya generationen komiker! Baserad i Göteborg har Matilda snabbt gjort sig ett namn på scener över hela landet. Nu är det äntligen dags för hennes premiär på RAW i Stockholm!

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 30 april 2022 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad