Menu

The Chats

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 8 juni 2023 kl:20:00

THE CHATS GÖR TVÅ TURNÉSTOPP I SVERIGE!

Den australiska trion The Chats har lyckats vitalisera punken med sin ohämmade musik och sina poetiska betraktelser. Debutalbumet ’High Risk Behaviour’ (2020) hyllades av en enig kritikerkår och skickade bandet på turne runt hela världen. Nya skivan släpps i augusti och 2023 tar de sin livemaskin till Sverige. Den 7 juni spelar de på Plan B i Malmö och den 8 juni på Debaser i Stockholm.

‘Shed rock’. Så kallar The Chats sin genre, döpt efter det fallfärdiga träskjul som bandet brukade repetera i. Idag har bandet lyssnare över hela världen, miljontals streams och förnäma fans som Iggy Pop och Dave Grohl, men i övrigt har ganska lite förändrats. Medlemmarna Eamon Sandwith, Matt Boggis och Josh Hardy har fortfarande samma fantasier om ett liv bortom tristess – om pubmat, könssjukdomar, identitetsstöld, springnotor och supande i allmänhet. Det är roligt, dumt, energiskt, kaotiskt och inte minst fyllt till brädden med en smittsam livslust. Den virala videon till ’Smoko’ (2017) gjorde att bandet nådde till de bredare massorna och sedan dess har lyssnarna blivit fler och än mer hängivna. Det superhyllade debutalbumet ’High Risk Behaviour’ släpptes 2020 och tidigare i år har de släppt singlarna ’Struck By Lightning’, ’6L GTR’ och ’I’ve Been Drunk in Every Pub in Brisbane’ – alla tre utmärkta anledningar att längta till hösten och deras kommande album.
2023 kommer charmiga The Chats till Sverige för att bjuda på två av deras omtalade liveshower. Den 7 juni kommer de till Plan B i Malmö och den 8 juni på Debaser i Stockholm.

Insläpp: 18.30

Eventstart: 20.00

Åldersgräns: 18 år.

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 8 juni 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad