Menu

Estraden

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 14 december 2022 kl:18:30

ESTRADEN UTÖKAR PÅGÅENDE HÖSTTURNÉ MED KONSERT PÅ DEBASER I DECEMBER

Under sommaren har estraden spelat på några av Sveriges största festivaler och turnefinalen hölls på Gröna Lunds lilla scen. Därefter gick bandet rakt in i en höstturne som nu utökas med en konsert på Debaser i Stockholm den 14 december. Med som support finns en av årets mest lovande debutanter Emilia Pantic.
estradens framgångar har belönats med nomineringarna ”Årets Grupp” på P3-Guldgalan, ”Årets Genombrott” på Musikförläggarnas pris och en Grammisnominering för albumet “Mellan Hägg & Syren”. Sedan debuten 2018 har de levererat hit efter hit och turnerat med bland annat Veronica Maggio och Miriam Bryant samt samarbetat med Victor Leksell, Newkid, Molly Sanden och flera av landets största artister. estraden har turnerat under större delen av 2022 och är just nu mitt uppe i en pågående höstturne där vi inom kort kan vänta oss ännu fler turnestopp.
I februari i år debuterade poptalangen Emilia Pantic och har på kort tid vuxit till ett av våra mest lovande poplöften. I augusti öppnade hon bland annat åt Den Svenska Björnstammen och bjöd publiken på en oförglömlig kväll.

Estraden +
Support: Emilia Pantic

Insläpp: 18.30

Eventstart: 20.00

Åldersgräns: 18 år.

Rullstolsplatser: Kontakta Debaser Strand.

Arrangör: www.livenation.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 14 december 2022 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad