Menu

28/3 KERALA DUST | DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
tisdag, 28 mars 2023 kl:18:30

För första gången i Sverige!
Brittiska Kerala Dust väver ihop americana med indie och elektronisk musik likt ingen annan. Inspirerade av Can och Velvet Underground parat med dagens klubbmusik bildades bandet i London 2016. De tre britterna – Edmund Kenny på sång och elektronik, keybordisten Harvey Grant och gitarristen Lawrence Howarth – har genom att spela på klubbar över hela världen finslipat en improviserad liveshow som ger låtarna nytt liv och framförallt möjligheten att kontinuerligt skriva om sitt eget manus.
På kommande albumet “Violet drive” (februari 2023) har trion skapat musik som influerats av att dom nu är baserade mellan Berlin och Zürich, resultatet är ett i högsta grad europeiskt färgat album som slits mellan det förflutna och framtiden. Nu är dom ute på en turné i USA men när det är dags för europa så innebär det även att det här är trions första stopp någonsin i Sverige!

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

tisdag, 28 mars 2023 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad