Menu

Imperial Triumphant (US) + Diskord (NO), Horze

Stockholm

Debaser Strand
tisdag, 4 april 2023 kl:18:30

INLAND presenterar:
IMPERIAL TRIUMPHANT (US)
DISKORD (NO)
Debaser Strand | 4 April | 18:30 | 295:-
Avant-garde metalbandet IMPERIAL TRIUMPHANT låter det musikaliska arvet från sin hemstad New York ta plats i en turbulent och respektlös mix av influenser där black metal möter jazz utan att be om ursäkt. Resultatet är lika rått och brutalt som urbant elegant. Här samlas storstadens förfall och helvetets vidrigaste väsen i ett glas gyllene champagne.
De har släppt sex studioalbum sedan 2014, men fick ett större genombrott med 2020 års ‘Alphaville’, där de jobbat med bland annat Tomas Haake från Meshuggah och Trey Spruance från Mr.Bungle för att skapa ett av de senaste årens mest intressanta metalalbum. Det är både vilt experimenterande och direkt lyssningsbart och utsågs till årets tionde bästa av Metal Hammer. Förra året följde de upp med ’Spirit of Ecstasy’, som utmanar gränserna för bandets sound ännu ett steg.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

tisdag, 4 april 2023 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad