Menu

15/12 DEBASER SELECTS AFTERPARTY | DEBASER

Stockholm

Debaser Strand
söndag, 15 december 2024 kl:23:59

Välkommen till Debaser Selects Afterparty, oavsett om du ar varit på festivalen innan eller bara vill dansa på klubben. Kurerat för kvällen är några av Stockholms mest lovande DJs, som du bara måste uppleva!
Line up:
Prof.Stranger (house, garage, breaks)
Issatrinity (grime, jungle, drum & bass)
DJ Indigo (hiphop, afrobeat, future beat)
Prof.Stranger
Prof. Stranger är en svensk Grammis-nominerad producent och artist från Stockholm, känd för sin unika version av house, garage och breaks. Efter att ha etablerat sig genom att DJ:a på Sveriges största klubblokaler och festivaler har hans musik sedan dess hittat sin väg till internationella plattformar som NTS, HÖR och Boiler Room, vilket bevisar att äkta grit och genuint artisteri inte har några gränser!
Issatrinity
DJ, MC och kreatören Isabelle Eoka, även känd som Issatrinity, är en av Sveriges mest övertygande klubbartister. Hon är en djärv och oomtvistlig partystarter vars ikoniska energi känns oavsett om du upplever henne online eller på dansgolvet.
Musiken har alltid varit en betydande del av Isabelles liv. Som den yngsta i en syskonskara på sju hörde hon allt från zouk och 90-tals Eurodisco till kongolesisk partymusik i sitt hem. När hon vid 15 års ålder flyttade till London började hennes egna uttryck verkligen blomstra. Hon upptäckte den brittiska ravescenen, grime, jungle och drum & bass med mera, och föll pladask för de råa uttrycken.
Hennes mångsidiga musikaliska bakgrund genomsyrar varje aspekt av hennes framträdande, tillsammans med humor och attityd. ”Jag älskar bas, sexig, rolig och bottenstark musik. Jag rör mig fritt mellan alla snabba musikstilar, och jag kommer alltid att erbjuda en blandning av upplevelser.”
DJ INIDGO
Började DJ:a för 4år sedan och har spelat på olika ställen i Stockholm sedan dess. INDIGO är både dansare & DJ och på heltid - Inspirerad av all slags musik, men fokuset har blivit mixar av Hip Hop & RNB,House, Soul & Future beats.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 15 december 2024 kl: 23:59

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

135

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad