Menu

10/10 KID INK/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
fredag, 10 oktober 2014 kl:19:00

Live Nation presenterar:


Den tatuerade 28-årige rapparen från Los Angeles, Kalifornien fick födelsenamnet Brian Todd Collins men är numera världskänd som Kid Ink. Den 10 oktober kommer han till Stockholm och ställer han sig på Debaser Strands scen inför en törstande publik. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 25 april kl 9.00.


Kid Ink som kanske just nu är mest känd för den sköna singeln â?Show Meâ? har varit med i scenen ett bra tag. Sina första låtar producerade han redan som 16-åring och sedan dess har det rullat på. En handfull grymma mixtapes, ett album släppt på Tha Alumni Music Group och nu senaste â?My Own Laneâ? på majorbolaget RCA; allt är resultatet av en hårt arbetande musiker med bara â?uppåt, framåtâ? i sinnet.


På â?My Own Laneâ? gästas han av bland andra Chris Brown, Tyga, Pusha T och ett flertal till. Skivan debuterade på Billboardlistans tredje plats och hyllades på HotNewHipHop.com, XXL och ALLMusic som en riktigt partyplatta med siktet inställt på att fylla klubbgolven.


För den som inget hellre vill än att svettas till klubb-bangerz så finns det ingen bättre rekommendation än att infinna sig på Debaser Strand den 10 oktober.


OBS! 20 år (18 år med förköp)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

fredag, 10 oktober 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad