10/10 KID INK/STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Live Nation presenterar:


Den tatuerade 28-årige rapparen från Los Angeles, Kalifornien fick födelsenamnet Brian Todd Collins men är numera världskänd som Kid Ink. Den 10 oktober kommer han till Stockholm och ställer han sig på Debaser Strands scen inför en törstande publik. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 25 april kl 9.00.


Kid Ink som kanske just nu är mest känd för den sköna singeln â?Show Meâ? har varit med i scenen ett bra tag. Sina första låtar producerade han redan som 16-åring och sedan dess har det rullat på. En handfull grymma mixtapes, ett album släppt på Tha Alumni Music Group och nu senaste â?My Own Laneâ? på majorbolaget RCA; allt är resultatet av en hårt arbetande musiker med bara â?uppåt, framåtâ? i sinnet.


På â?My Own Laneâ? gästas han av bland andra Chris Brown, Tyga, Pusha T och ett flertal till. Skivan debuterade på Billboardlistans tredje plats och hyllades på HotNewHipHop.com, XXL och ALLMusic som en riktigt partyplatta med siktet inställt på att fylla klubbgolven.


För den som inget hellre vill än att svettas till klubb-bangerz så finns det ingen bättre rekommendation än att infinna sig på Debaser Strand den 10 oktober.


OBS! 20 år (18 år med förköp)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-10-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Kid Ink

Kid Ink, Ride Out på Spotify

Furious 7: Original Motion Picture Soundtrack

Ride Out

Kid Ink, Be Real på Spotify

Full Speed

Be Real

Kid Ink, Money and the Power på Spotify

Almost Home

Money and the Power

Brian Todd Collins, känd som Kid Ink, född 1 april 1986, är en amerikansk rappare från Los Angeles.


Kid Ink är känd för sina tatueringar då han har väldigt många över hela kroppen och den mest synliga är skelettet på hans hand som syns på hans album my own lane.


När Kid Ink kallade sig inledningsvis Rockstar och bytte till det nuvarande i början av 2011 när han släppte sitt andra mixtape Chrash Landing där artister som Meek Mill och Ty Dolla Sign deltog. Sommaren 2011 släppte han sitt tredje mixtape Daydreamer, där började större artister som bland annat Sean Kingston, Bow Wow och Cory Gunz också att medverka. Senare i september vart han upptäckt av ännu fler större kändisar som Tyga och 2 Chainz som deltog i hans fjärde mixtape Wheels up.


Juni 2012 var det dags för Kid Ink att släppa sitt första riktiga album som fick titeln Up&Away. Under första veckan när albumet släpptes så klättrade de enda upp till plats 20 på Billboard 200.