Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

How To Dress Well

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Efter en hyllad spelning på årets Way Out West är vi glada att meddela att How To Dress Well återvänder till Stockholm redan i höst.

How to Dress Well uppmärksammades redan 2009 men det stora genombrottet kom i samband med debutalbumet ”Love Remains” (2010). Hans karriär har gått spikrakt upp sen dess och det ändlösa hyllandet har fortsatt, år efter år. Lyckligtvis har detta utmynnat i fler fantastiska album och i juni följde han upp fjolårets hjärtskärande succe, ”Total Loss”, med sitt tredje mästerverk.

Allt Tom rör vid verkar bli till guld och albumet ”What Is This Heart” är inget undantag. Här fortsätter han att experimentera med trollbindande pop inlindad i lo-fi r&b. Han fortsätter att finslipa små detaljer i produktionen med ett gott sinne för mjuk synth och lågmäld reverb. Resultatet är hisnande och många kritiker anser det vara ett av årets bästa album. Det är unikt, tidlöst och i framkant för hur modern popmusik bör låta 2014. Hans återvändo är oerhört efterlängtad.

Åldersgräns 18 år.

Dörrarna öppnar 19.00 och konserten startar kl 20.30

Arrangör: www.luger.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-11-10 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:How To Dress Well

How To Dress Well, Words I Don't Remember på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Words I Don't Remember

How To Dress Well, Repeat Pleasure på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Repeat Pleasure

How To Dress Well, Face Again på Spotify

"What Is This Heart?" (Deluxe Edition)

Face Again