Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

25/1 NIPSEY HUSSLE/STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Live Nation presenterar:


Nipsey Hussle kommer straight outta Crenshaw och beskrivs ofta som â?nästa Snoop Doggâ? och spås att bli nästa riktigt stora rappare från Los Angeles. Den 25 januari är det dags för honom att ställa sig på Debaser Strands scen i Stockholm för en exklusiv konsert. Biljetterna släpps till försäljning den 29 oktober klockan 9.00.


Ermias Asghedom, mer känd som Nipsey Hussle, föddes 1985 och är uppväxt i närheten av korsningen Crenshaw Boulevard och Slauson Avenue i Los Angeles, Kalifornien. Hans ursprung har satt uppenbara spår på den ljudbild han levererar och Hussles låtar och produktioner är tydligt förankrade i det västkustsound som blev synonymt med Los Angeles under tidigt 1990-tal. I dag är det både en ljudbild och en kultur som saknar en riktig representant i hiphop-världen vilket gör att Hussle fyller ett tomrum.


Få musiker har lyckats lika bra med att på en gräsrotsnivå sprida sin musik och mixtapes till en stor publik runtom i världen. Han fick mycket uppmärksamhet kring lanseringen av sin senaste mixtape â?Crenshawâ? från 2013 där han med syftet att tjäna snabba cash genom sina mest dedikerade fans valde att sälja 1 000 numrerade och signerade CDs till priset av 100 dollar styck. Detta gick utmärkt och när nyheten om detta till slut nådde Jay Z valde denne direkt att stödja L.A.-rapparen genom att snabbt köpa 100 stycken exemplar som en uppmuntran till den smarta försäljningsidén.


Många artister och bolag har dragits och imponerats av Nipsey Hussle sedan starten och på senaste mixtapen gästades han av bland annat Dom Kennedy, Rick Ross, DUBB, Skeme, Sade, James Fauntelroy, Slim Thug och Z-Ro.


Den 25 januari är det dags att infinna sig på Debaser Strand i Stockholm för att motta västkustens kronprins, Nipsey Hussle.


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-01-25 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Nipsey Hussle

Nipsey Hussle, A Hunnit a Show (feat. Rick Ross) på Spotify

Mailbox Money

A Hunnit a Show (feat. Rick Ross)

Nipsey Hussle, Where Yo Money at? (feat. Pacman) på Spotify

Mailbox Money

Where Yo Money at? (feat. Pacman)

Nipsey Hussle, Checc Me out (feat. Cobby Supreme & Dom Kennedy) på Spotify

Crenshaw

Checc Me out (feat. Cobby Supreme & Dom Kennedy)