Menu

18/2 BEARDYMAN/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 18 februari 2015 kl:19:00

OBS! 18 år (13 år med målsman)


Darren Foreman a.k.a. Beardyman har inspirerat lika många att börja som han har skrämt bort från beatbox-scenen tack vare, och på grund av, hans häpnadsväckande skicklighet inom grenen. Den 18 februari bjuder han till stor fest på Debaser Strand i Stockholm.


Biljetterna släpps till försäljning den 18 december klockan 9.00.


Beardyman är känd som en av världens främsta beatbox-artister, men att enbart placera honom i detta fack är att vara på gränsen till ohövlig. Beardyman är mycket, mycket mer än så och detta visade han definitivt 2013 då han släppte sin skiva Distraktions. Hela albumet är gjord på Beardymans egna uppfinning kallad Beardytron â?? en avancerad musikanläggning som skulle ta år att förklara. Vi nöjer oss därför med att säga att denna Beardytron skapar musik som för tankarna till Herbie Hancock och hans uppfinningsrikedom.


Att lyssna på Beardyman är en sak men att se honom live är en helt annan. Själva fundamentet i hans artisteri är att när du lyssnar på hans musik i hemmet kan du sitta ner och lyssna på det djup som finns och som manar till eftertanke, men när han framträder live på scen så ska det istället verkligen dansas och festas.


Fram med de gamla dansskorna och infinn dig på Debaser Strand den 18 februari.


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 18 februari 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad