Menu

23/4 TRIBULATION/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 23 april 2015 kl:19:00

Blod och Svärd & Debaser presenterar stolt:


TRIBULATION
MORBUS CHRON
VAMPIRE


Rita ett avhugget huvud i kalendern den 23:e april för då kommer den ultimata uppställningen svensk death stå på Debaser Strands scen och smälta ditt ansikte. Blod och Svärd spelar skivorna före, mellan och efter banden.


Tribulation
Tribulation har ständigt försökt återuppfinna death metal och vi hävdar att de har lyckats. Ett band vars influenser sträcker sig så brett som Dissection, The Misfits, Iron Maiden, The Doors och Type O Negative låter rätt så unikt på pappret. I verkligheten är det fantastiskt.


Morbus Chron
Old school ? Ny school? Lägg avâ?¦ Morbus Chron är ett av de band som inte ens gick till skolan. I ett klimat av trender och likriktning så står bandet ut som ett av de mest autentiska. Med sitt senaste album " Sweven " satte Morbus Chron upp en helt ny väg för vad death metal faktiskt kan vara. Det här är inget du kan nonchalera.


Vampire
Morbid fascination för döds. Göteborgsk stryparmusik vars influenser innehåller tillbakablickar till de första plattorna som kom att kallas death metal, men även de senare mer progressivt tänkande dödsplattorna. Tack och lov sneglar inte Vampire överhuvudtaget på en femsträngad bas.


Akta er, för när kistan står på glänt är det fan kört!


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 23 april 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

145

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad