21/11 RAE SREMMURD/STRAND

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Rae Sremmurd är årets kanske hetaste hiphop-akt. Billboard, Pitchfork, Nicki Minaj och Justin Timberlake är ett axplock av alla som fått ställa sig i led för att hylla Mississippi-duon. I november kommer de till Sverige för första gången för för två tunga nedslag i Stockholm och Göteborg.


Bröderna Khalif "Swae Leeâ? Brown och Aaquil "Slim Jimmyâ? Brown växte upp i Tupelo i nordöstra Mississippi â?? Elvis Presleys hemstad â?? i ett av Mississippis mest nedgångna och kriminellt belastade områden. Efter att i tonåren började arrangera fester och spelningar runtom i Tupelo lärde duon sig själva att skapa beats, DJ:a och spela in musik, något som kommit att prägla deras unika ljudbild.


Efter att ha signat till producenten Mike WiLLs skivbolag EarDrummers släppte de singeln â??No Flex Zoneâ? i maj förra året och sedan dess har det â?? välförtjänt nog â?? gått sjukt snabbt. Debutalbumet SremmLife tog sig upp till femteplatsen på albumlistan i USA tidigare i år och möttes av lysande recensioner, samtidigt som artister som Nicki Minaj, Pusha T och Young Thug alla har valt att jobba med Rae Sremmurd.


Den 19 november gör Rae Sremmurd äntligen sin Sverigedebut på Pustervik i Göteborg och dagen därpå är det Stockholm och Debaser Strands tur â?? obligatorisk närvaro för alla hiphop-fans och alla andra som vill känna pulsen på 2015-års soundtrack.


obs! 20 år!


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-21 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Rae Sremmurd

Rae Sremmurd, This Could Be Us på Spotify

SremmLife

This Could Be Us

Rae Sremmurd, No Type på Spotify

SremmLife

No Type

Rae Sremmurd, Throw Sum Mo på Spotify

SremmLife

Throw Sum Mo