Menu

Rae Sremmurd

Stockholm

Debaser Strand
lördag, 21 november 2015 kl:20:30

Rae Sremmurd är årets kanske hetaste hiphop-akt. Billboard, Pitchfork, Nicki Minaj och Justin Timberlake är ett axplock av alla som fått ställa sig i led för att hylla Mississippi-duon. I november kommer de till Sverige för första gången för för två tunga nedslag i Stockholm och Göteborg.

Bröderna Khalif Swae Lee” Brown och Aaquil Slim Jimmy” Brown växte upp i Tupelo i nordöstra Mississippi – Elvis Presleys hemstad – i ett av Mississippis mest nedgångna och kriminellt belastade områden. Efter att i tonåren började arrangera fester och spelningar runtom i Tupelo lärde duon sig själva att skapa beats, DJ:a och spela in musik, något som kommit att prägla deras unika ljudbild.

Efter att ha signat till producenten Mike WiLLs skivbolag EarDrummers släppte de singeln “No Flex Zone” i maj förra året och sedan dess har det – välförtjänt nog – gått sjukt snabbt. Debutalbumet SremmLife tog sig upp till femteplatsen på albumlistan i USA tidigare i år och möttes av lysande recensioner, samtidigt som artister som Nicki Minaj, Pusha T och Young Thug alla har valt att jobba med Rae Sremmurd.

Åldersgräns 20 år.

Dörrarna öppnar 19.30 och konserten startar kl 20.30

Arrangör: www.luger.se

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

lördag, 21 november 2015 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

315kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad