Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Paradise Lost

Debaser StrandDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Paradise Lost aktuella med nytt album – efterföljande turné i Europa!
Som ett av pionjärbanden inom gothic metal är Paradise Lost bland de viktigaste grupperna på scenen och vi gläder oss enormt till att de tar sin ”The Plague Within”-turné till Malmö, Göteborg och Stockholm i oktober!

”The Plague Within” är bandets, smått fantastiska, 14e studioalbum och släpps i Europa den 1 juni. Med 13 album bakom sig vet bandet vad de gör och deras gothic/doom metal sound är något av det mest cementerade och respekterade i världen. Det brittiska bandet bildades 1988 i Halifax och genom åren har enbart trummisen bytts ut, annars har bandet varit helt intakt.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 250 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.seDebaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-10-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Paradise Lost

Paradise Lost, No Hope In Sight på Spotify

The Plague Within

No Hope In Sight

Paradise Lost, Terminal på Spotify

The Plague Within

Terminal

Paradise Lost, An Eternity Of Lies på Spotify

The Plague Within

An Eternity Of Lies