Menu

The Sword

Stockholm

Debaser Strand
torsdag, 27 augusti 2015 kl:19:00

The Sword till Sverige i sommar
Austin, Texas är för många känt som ”The Live Music Capital of the World” och en bra representant för den titeln är metalbandet The Sword, som kontrollerat konsertlokaler i över 10 år. Nu kommer bandet till Sverige för tre spelningar i sommar!


Texasbandet har varit aktiva sedan 2003 men det var först 2005 som man slog igenom, mycket tack vare ett hyllat uppträdande på South By Southwest (SXSW) i hemstaden Austin. Det var bl.a. genom en senare rekommendation av Lamb of God-gitarristen Mark Morton som bandet till slut signades till det New York-baserade Kemado Records. Debutalbumet ”Age of Winters” släpptes 2006 och hyllades av kritiker och fans likaså.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 240 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 19.00
Start ca kl 20.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se



Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

torsdag, 27 augusti 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

265kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad