Menu

11/11 JAMIE LAWSON/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 11 november 2015 kl:18:30

FKP Scorpio presenterar:


Jamie Lawson har sålt ut konserter världen över och turnerat med fantastiska artister så som Damien Rice, Ben Howard, Ellie Goulding, Van Morrison och Ed Sheeran. Faktum är att den sistnämnde giganten blev så förtjust i Jamies fantastiska sound att när han startade sitt skivbolag Gingerbread var Jamie den första artisten att signera ett skivkontrakt hos honom.


Den Irländska singer/songwriterns rykte har skjutit i höjden under det senaste året. Hans singel â?Wasnâ??t Expecting Thatâ? landade på Irländska topplistans första plats och med en YouTube-sida som kan skryta med drygt en halv miljon visningar har han skapat en perfekt plattform för att bygga en fanskara åt hans djupa och innerliga texter och musik.


Jamie har ägnat de senaste åren åt att finslipa sitt texthantverk och har under tiden byggt upp en publik runt om i världen. När Ed Sheeran i mars 2015 startade upp skivbolaget Gingerbread visste han direkt att han ville arbeta med Jamie, som idag är ensam om att vara signerat till Gingerbread.


Nu kommer Jamie till Sverige och förärar Stockholm med ett besök i höst. I november gör Jamie Lawson en intim spelning på Debaser Strand. Ta chansen att se honom där, innan det fullkomligt exploderar.


18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 11 november 2015 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad