Menu

6/12 THE QUIREBOYS/STRAND

Stockholm

Debaser Strand
söndag, 6 december 2015 kl:18:30

QUIREBOYS TILL SVERIGE I DECEMBER


Ett av vår tids allra bästa partyband återkommer till oss i december. Då blir det fyra spelningar med engelska Quireboys som kommer att visa hur ett äkta rock'n'roll-party ska vara.


Quireboys med sångaren Spike i spetsen har ändå sedan 1984 förgyllt omvärlden med sin 70-talsinfluerade och partybetonade rock'n'roll. Låtar som "7 O'Clock" och "I Don't Love You Anymore" har blivit hits inte minst här i Sverige.


I somras spelade de på Sweden Rock Festival och de som såg den spelningen tvivlar inte på att Quireboys är vitalare än någonsin.


THE GLORIA STORY är ett välsmakande, underhållande lyckopiller som hämtar sin inspiration från 70talets arenarock, med ett attitydstarkt inslag av old school punk. Sedan 2009 har gruppen gjort över 200 spelningar i hela Europa, på festivaler som Sweden Rock och som förband till legender som exempelvis Thin Lizzy och Warrior Soul. Listtoppande album och platinasinglar har kantat karriären. Efter några medlemsbyten senaste året är The Gloria Story tillbaks - med nytt blod och ny hunger. Inför turnén med Quireboys i december släpper The Gloria Story nya singeln "Beast of a Northern light".


HIFLY
Thundermothers energiska gitarrist Filippa Nässil släppte albumet "Stop Messing Around" på sitt egna skivbolag Raspberry Rocks 10 juli. Powertrion heter HIFLY och har Sara Pettersson på bas och Tilda Stenqvist på trummor, och på skivan finns också flera gäster, till exempel Pontus Snibb (Bonafide), Mats Rydström (Abramis Brama) och Alexander Norberg (Väg).


Efter att ha spelat treackordsrock i sex år startade Filippa detta sidoprojekt där hon säger sig vilja uttrycka sig djupare och i trioformat.


â?Sångdebuten blev en slump. Ett tremannaband var det viktigaste, så att jammet kan fortgå live om man känner för att spela några extra solorundor. Musiken är en blandning av blues och hårdrock. Att ha skoj och ta ut svängarna är viktigare än att låsa in sig i ett fack.â?


OBS! 18 år (13 år med målsman)


Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

söndag, 6 december 2015 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad